0232 219 161, 0729 885 400

Strada SARARIEI, nr. 151, Iași

Ultimele noutăți

Obiectivul nostru principal este de a maximiza sănătatea şi bunăstarea pacienţilor noştri.

DYNAMIC TAPE

SHOCKWAVE

TECAR TERAPIE

EPI

DRY NEEDLING

FREMS

OSTEOPATIE

LEVITAS PRO 1

NOU!!! LIFTING FACIAL

testimoniale

Am aflat de Centrul de Recuperare Eis Med vizitând site-ul clinicii, fiind interesată de terapia cu unde storz. Am găsit servicii mai complexe, combinaţii între fizioterapie şi kinetoterapie. Am progresat încet dar sigur. Pentru problema pentru care am venit am înregistrat progrese. Deasemenea kinetoterapeuta care se ocupă de mine mi-a înţeles suferinţa, am plans pe umărul acesteia şi la propriu şi la figurat.
Dna. Viorica M.

Totul se desfăşoară într-o atmosferă de necomparat, elegantă şi plină de rafinament. Ai senzaţia că te afli într-o galerie de artă, unde muzica simfonică se simte ca acasă.
Dl. Mihai P.

testimoniale

Am aflat de site-ul Centrului de Recuperare, cautând pe internet o anumită terapie, terapia cu unde shock. Îmi place foarte mult atmosfera centrului, faptul că procedurile sunt personalizate. Şedinţa parcă nu are limită de timp, ai impresia că se ocupă doar de tine ceea ce îmi dă o stare de bine. Sunt mulţumită de generozitatea şi amabilitatea domnului profesor Emil Stratan. Dna. Veronica S.

Sunt încântată de serviciile Centrului de Recuperare Eis Med. Personalul este cald, atent, pacientul se află în centrul atenţiei. Recomand cu căldură acest Centru. Pacienţii au tratamente personalizate ceea ce nu găseşti uşor în alte clinici. Domină o atmosferă de familie, te simţi ca acasă, uiţi de dureri. Sunt foarte încântată!
Dna. Mihaela A.