Noutăți la EIS MED

EIS MED iși continuă activitatea la o noua adresă, strada Sararie, nr 151, Iași.
Este cunoscut faptul că una din preocupările noastre este dotarea cu aparatură și tehnologie de înaltă calitate, pentru a asigura un tratament terapeutic de mare încredere.

Recent, centrul nostru de recuperare s-a dotat cu un nou dispozitiv de ultimă generație, CTC7. Este vorba de terapia cu șoc termic ce presupune o schimbare bruscă a temperaturii numită și terapie de contrast, care constă în schimbarea alternativă a temperaturii, prin aplicarea unor cicluri calde și reci cu indicație electivă în tratamentul edemului posttraumatic, postoperator, a durerii, a contracturilor musculare, a inflamației tendonelor, ligamentelor, aponevrozei și a periostului.
Pe lângă șocul termic, execută și un joc de presiuni (+/-) ce favorizează eliminarea deșeurilor metabolice acumulate în țesuturi, crește oxigenarea, accelerând toate reacțiile biochimice cu efect analgezic și relaxant muscular.
Important este faptul ca aparatul este dotat cu o serie de accesorii ce se mulează pe fiecare articulație (umăr,cot,genunchi,șold chiar și coloană).

Este folosit cu succes în afecțiunile reumatologice cum ar fi:
– artrita reumatoidă și boli inflamatorii în general;
– dureri lombare;
– osteoartrită;
– probleme musculare;
– leziuni acute, convalescent postoperatorii.